top of page

Transport & Retur

Formular de reparatie:

Daca mobila pe care a-ti comandat-o ajunge la dumneavoastra cu defectiuni precum:

  • repere rupte sau lovite

  • oglinda/sticla sparta sau ciobita

 

se pot inlocui gratuit completand formularul.

Pentru o mai buna identificare va rugam sa completati toate campurile formularului si sa fotografiati reperul distrus.

Atentie! Nu beneficiati de inlocuirea gratuita a reperului distrus din cauza montarii necorespunzatoare.

Inainte de a completa formularul asigurati-va ca reperul respectiv nu a suferit stricaciuni cauzate de dvs.

 

Sesizarile trebuie semnalate in maxim 5 zile lucratoare de la primirea produsului.

 

Termenul de livrare al reparatiilor este de 15 zile calendaristice.

Formular Retur
arrow&v

Formular trimis. Vă mulțumim!

Politica de retur MOBILA CASA NECIU

In cazul in care doriti sa anulati o comanda sau sa va retrageti din contract inainte ca produsele sa fie efectiv livrate, va rugam sa contactati MOBILA CASA NECIU la numarul de telefon 0783158617 / 0726582242 .

Potrivit legislatiei din Romania, articolul 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor si fara a suporta alte costuri decat costurile directe de returnare a produselor.

Termenii si conditiile de returnare a produselor

Daca doriti sa va retrageti din Contract dupa ce produsele v-au fost livrate, trebuie sa solicitati in scris acest fapt, completand formularul de retur din aceasta pagina conform indicatiilor si sa specificati in mod clar ce produse doriti sa returnati, dar nu mai tarziu de 14 zile de la primirea lor. Formularele completate dupa acesta perioada nu sunt valabile. Un operator MOBILA CASA NECIU va va contacta pentru a stabilii detaliile legate de returnarea produselor in termen de 3 zile lucratoare din momentul inregistarii.

 

 

Produsele trebuie returnate in starea de produs nou si insotite de toate accesoriile aferente ,documentele originale, in ambalajul lor original. In cazul in care lipsesc elemente ale produsului, feronerie, coltare de protectie sau bunurile nu au fost ambalate in acelasi mod in care au fost expediate, vanzatorul poate refuza returul produsului.

Va recomandam ca pe perioada de 14 zile in care va puteti exercita dreptul de retragere din contract ,sa nu aruncati ambalajul original ,documentele ce insotesc produsul ,folia sau elementele de protectie ale elementelor de mobila.

Va aducem la cunostiinta ca in calitate de consumator sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora . Totodata va aducem la cunostiinta ca produsul returnat trebuie sa indeplineasca conditiile pentru a putea fi repus in vanzare ca si produs nou, fiind esentiala prezenta ambalajului original si a elementelor de siguranta si protectie a produsului precum si a documentelor ce insotesc acest produs.

Dupa completarea formularului de retur in termenul legal, in acest termen de 14 zile in calitate de consumator aveti obligatia ca pe langa ambalarea produsului in acelasi mod in care acesta a fost receptionat, de a expedia produsul prin orice transportator la unitatea Vanzatorului situata in Jud. Teleorman, Loc. Rosiorii de Vede, Str. Sf. Teodor, nr.37.

MOBILA CASA NECIU nu suporta costul transportului in cazul returului de produse, urmand ca acesta sa fie suportat de consumator.

Va aducem la cunostiinta ca in cazul, in care produsul la momentul in care se va verifica returul, prezinta deteriorari ca urmare a transportului, a montajului, prezinta zgarieturi, pete, este murdar, are elemente lipsa inclusiv elemente de protectie, feronerie lipsa sau orice alte neconformitati care impiedica vanzarea acestuia ca si produs nou, da dreptul Vanzatorului de a refuza returul produsului, urmand ca in acest caz produsul sa fie pus la dispozitia consumatorului si returnat acestuia.

Din motive de igienă, produsele textile destinate folosirii personale intime (inclusiv saltele, prosoape, lenjerii de pat, halate, perne) și care au fost desigilate vor fi considerate purtate/utilizate, și nu pot fi returnate și/sau înlocuite decât pentru lipsă de conformitate.

bottom of page